Ake De Jong

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Ake De Jong in Nieuwebrug. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Ake De Jong
ADRES
STRAATNAAM: 
LEEUWARDERSTRAATWEG 227; 8469AA; NIEUWEBRUG
WOONPLAATS: 
Nieuwebrug
POSTCODE: 
8469 AA
GEMEENTE: 
Heerenveen
POSTCODEGEBIED: 
Gorredijk
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Gespecialiseerde Bouw, Activiteiten: Voegwerk.Voor de aankomst met de auto naar Ake De Jong kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Nieuwebrug laten berekenen en tonen.
MAP

LEEUWARDERSTRAATWEG 227, 8469AA, NIEUWEBRUG, Nederland

Ake De Jong met het hoofdkantoor in LEEUWARDERSTRAATWEG 227; 8469AA; NIEUWEBRUG, Nederland, Gespecialiseerde Bouw.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Gespecialiseerde Bouw of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Ake De Jong kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Ake De Jong.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
513671655
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Ake De Jong de internationale nummer +31 513671655 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Ake De Jong contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Ake De Jong vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Ake De Jong sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Gespecialiseerde Bouw in Nieuwebrug of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Gespecialiseerde Bouw van Nieuwebrug in Friesland.
gespecialiseerde, bouwMeer Bedrijven in deze branche: