Bartholl

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Bartholl in Leiden. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Bartholl
ADRES
STRAATNAAM: 
Adm Banckertwg 22; 2315SR; Leiden
WOONPLAATS: 
Leiden
POSTCODE: 
2315 SR
GEMEENTE: 
Leiden
POSTCODEGEBIED: 
Leiden
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Admiraal Blanckertweg
REGIO: 
West
Betonboringen.Voor de aankomst met de auto naar Bartholl kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Admiraal Blanckertweg in Leiden laten berekenen en tonen.
MAP

Adm Banckertwg 22, 2315SR, Leiden, Nederland

Bartholl met het hoofdkantoor in Adm Banckertwg 22; 2315SR; Leiden, Nederland, Betonboringen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Betonboringen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Bartholl kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Bartholl.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
071 5223672
FAXAPPARAAT: 
071 5211399
WEBSITE: 
www.bartholl.nl
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Bartholl de internationale nummer +31 071 5223672 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Bartholl contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Bartholl vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 071 5211399 of aan de email adres van het bedrijf Bartholl sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Betonboringen in Leiden of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Betonboringen van Leiden in Zuid-Holland.
betonboringenMeer Bedrijven in deze branche: